A miña nai foi quen me inculcou a importancia da cociña e do aproveitamento das coñecidas coma sobras. Era un bo costume que, en tempo de escasez, resultaba esencial para sobrevivir. Nestes momentos, é bo facer un traballo compartido cos noso fillos para que se distraïan e levemos a situación mellor.
Non debemos esquecer que non debe acabar tanta comida no lixo, así que aproveitamos para convidarvos a disfrutar da nosa cociña tradicional facendo boas empanadas galegas.
Non debemos esquecer que non debe acabar tanta comida no lixo, así que aproveitamos para convidarvos a disfrutar da nosa cociña tradicional facendo boas empanadas galegas.
Velaí o mapa das nosas deliciosas empanadas:
de millo, de fariña triga, de polbo, de polo, con croques, atún, choco na súa tinta, etc. Calquera que sexa e dá igual do que estea rechea está saborosísima. Agora que chega a primavera, podedes facer e degustar en familia e, como non, mandar fotos que subiremos ao oso blog!
de millo, de fariña triga, de polbo, de polo, con croques, atún, choco na súa tinta, etc. Calquera que sexa e dá igual do que estea rechea está saborosísima. Agora que chega a primavera, podedes facer e degustar en familia e, como non, mandar fotos que subiremos ao oso blog!
Agradecemos a vosa colaboración e nós, desde aquí, iremos facilitándovos os ingredientes e a elaboración para que nos digades que tal! Parécevos! pois....adiante o forno!
Clica no enlace para descubrir a nosa primeira proposta: empanada de choco na súa tinta!
Non esquezades mandarnos ás vosas fotos aos nosos correos ou a través dos vosos fillos!
Ningún comentario:
Publicar un comentario